• Streetball

  Na petak 13. održan je prvi "Streetball KK Krapina" turnir u uličnoj košarci.Već u ranojutarnje subotnje sate, sa zadnjim sučevim zviždukom počeli smo sa priprema za sljedeću, 2014. godinu.
  +Detaljnije...
 • Poziv

    Pozivamo Vas da se priključite trenizima košarkaškog kluba Krapina.
  +Detaljnije...
 • 1
 • 2

Naslovnica

KK KRAPINA – KK IVANIĆ 89-58

26.4.2014. odigrano je predzadnje kolo juniorske lige. Naši dečki ponovno su upisali visoku pobjedu protiv KK IVANIĆA. Od samog početka juniori KK KRAPINE dominirali su u obrani i u napadu, te su kroz cijelu utakmicu ponovno održali dobra postotak šuta uz postignutih 14 trica. Prva četvrtina bila je više određene prema ispitivanju snaga s obje strane, a nakon toga naši su dečki prebacili u višu brzinu i agresivnom obranom stvarali situacije za postizanje lakih koševa. Bilo je tu i dosta grešaka u otvaranju samih kontri, no kako je utakmica odmicala, naši juniori bili su sve sigurniji. Samim time broj grešaka bio je sve manji. Čestitamo našim dečkima na novoj pobjedi te protivniku na fer i korektnoj igri.

U subotu, 17. 4. igra se zadnje kolo juniorske lige. Nadamo se da će naši dečki zatvoriti sezonu još jednom pobjedom, te otići na zasluženi odmor.

 

KK KRAPINA – KK IVANIĆ (89-58) (18-13, 23-13, 19-14, 29-18)