• Streetball

  Na petak 13. održan je prvi "Streetball KK Krapina" turnir u uličnoj košarci.Već u ranojutarnje subotnje sate, sa zadnjim sučevim zviždukom počeli smo sa priprema za sljedeću, 2014. godinu.
  +Detaljnije...
 • Poziv

    Pozivamo Vas da se priključite trenizima košarkaškog kluba Krapina.
  +Detaljnije...
 • 1
 • 2

Naslovnica

KK KRAPINA – KK IVANIĆ 89-58

26.4.2014. odigrano je predzadnje kolo juniorske lige. Naši dečki ponovno su upisali visoku pobjedu protiv KK IVANIĆA. Od samog početka juniori KK KRAPINE dominirali su u obrani i u napadu, te su kroz cijelu utakmicu ponovno održali dobra postotak šuta uz postignutih 14 trica. Prva četvrtina bila je više određene prema ispitivanju snaga s obje strane, a nakon toga naši su dečki prebacili u višu brzinu i agresivnom obranom stvarali situacije za postizanje lakih koševa. Bilo je tu i dosta grešaka u otvaranju samih kontri, no kako je utakmica odmicala, naši juniori bili su sve sigurniji. Samim time broj grešaka bio je sve manji. Čestitamo našim dečkima na novoj pobjedi te protivniku na fer i korektnoj igri.

U subotu, 17. 4. igra se zadnje kolo juniorske lige. Nadamo se da će naši dečki zatvoriti sezonu još jednom pobjedom, te otići na zasluženi odmor.

 

KK KRAPINA – KK IVANIĆ (89-58) (18-13, 23-13, 19-14, 29-18)

KK ZAPAD - KK KRAPINA 67 - 82

29.4.2014, odigrano je 12. kolo III. juniorske lige. Naši dečki upisali su novu pobjedu, te se sada nalaze na drugom mjestu sa omjerom (8-4). Sama utakmica bila je izuzetno dinamična. Ekipa KK Zapad-a u utakmicu je ušla izuzetno agresivno s jednom jedinom namjerom, a to je pobjeda. U početku protivnik je vodio sa 7-8 koševa razlike, no kada su naši dečki uhvatili ritam, ta prednost se je brzo istopila. Početak druge četvrtine donio nam je dosta pogrešaka sa jedne i druge strane, u želji obje ekipe da što ranije steknu vodstvo. U tim kontrama i agresivnoj obrani, bolje su se snašli naši deči, te su na poluvrijeme otišli sa 8 koševa prednosti. Potaknuti dobrom obranom, ekipa KK Krapine u trečoj četvrtini ponovno dominira, te lakim koševima odlazi na +15. Takav rezultat donio je našim dečkima mir, a protivniku veliku nervozu. U četvrtoj četvrtini igralo se je koš za koš, te su naši dečki rutinski odveli utakmicu prema kraju. Protivniku čestitamo na borbi te fer i korektnoj igri, a našim dečkima na novoj pobjedi.

 KK ZAPAD - KK KRAPINA 67 - 82 (20-20, 14-22, 14-21, 19-19)

KK KRAPINA - KK IVANIĆ 89 - 58

U subotu, 26.4.2014., odigrano je 11 kolo juniorske lige. Juniori KK Krapine upisali su 7 pobjedu ove sezone.
Sam početak utakmice bio je dosta "krut" s jedne i druge strane. Bilo je to samo ispitaivanje protivničkih snaga. Naši juniori odigrali su jednu od najboljih utakmica ove sezone. Obrana je u početku bila nešto slabija, no kako je vrijeme odmicalo, naši dečki bili su sve bolji i "agresivniji". Takvom obranom, protivnik je mogao šutirati jedino iz izuzetno loših pozicija. Što se tiče napada, od samog početka utakmice, šut je bio na izuzetno visokoj razini i što se tiče selekcije i postotka šuta. Naime, naši dečki ubacili su 13 trica i na kraju zasluženo pobjedili. Čestitamo ekipi KK Ivanić na fer i korektnoj borbi, a našim dečkima još mnogo takvih utakmica.

KK KRAPINA - KK IVANIĆ (89 - 58) (18-13, 23-13, 19-14, 29-18)

KK DUGO SELO - KK KRAPINA (75-48)

U subotu, 12.4.2014, odigrano je 10 kolo juniorske lige. Naši juniori poraženi su četvrti puta ove sezone, i to od trenutno najbolje ekipe u ligi, koja do sada nema ni jedan poraz. 
Utakmica je krenula vrlo agresivno s jedne i s druge strane, no suci su puštali grublju igru. U toj igri, uz domaći teren, bolje su se snašli igrači DUGOG SELA, te u prvom poluvremenu imali velikih 16 razlike. Juniori KK Krapine trudili su se i pokušali su zaostatak nadoknaditi šutom za tri poena i brzim koševima. Međutim, šut za tri poena nije bio na razini, a protivnik je sve to znao kazniti. Protivniku čestitamo na fer i borbenoj igri i na zasluženoj pobjedi. Također čestitamo i našim juniorima na borbi i želji za pobjedom, te se nadamo da će se sav njihov trud isplatiti.

KK DUGO SELO - KK KRAPINA (18-12, 19-9, 15-8, 23-19) (75-48)

KK AGRODALM - KK KRAPINA 74-76

Dana 5.4.2014. je odigrano 9 kolo 3. juniorske lige. Naši juniori upisali su šestu pobjedu ove sezone. Iako su domaćini na raspolaganju imali samo 6 igrača, uspjeli su u prvoj četvrtini napraviti razliku od 10 koševa. Naši juniori ušli su u utakmicu bez energije, no već u drugoj četvrtini, dobrim obranama i brzom kontrom vraćaju utakmicu u egal. Do samog kraja utakmice igralo se je "koš za koš". Kako je krenulo u drugoj polusezoni, naši juniori ne mogu bez NAPETOSTI u završnici utakmica  , ali to je i draž same košarke. Naime, dvadesetak sekundi do kraja KK Krapina vodi dva koša razlike i ima napad u kojem gubi loptu. Protivnička ekipa uzima loptu, te brzom kontrom stvara priliku za "zicer" te ga promašuje . Krapina ponovno ima napad i "zicer", ali ga isto promašuje. Ekipa Agrodalma ponovno brzo trči u kontru i ponovno stvara priliku za "zicer" kojeg ponovno promašuje. Bila je to jedna neizvjesna utakmica u kojoj je pobjednu mogla odnijeti bilo koja ekipa. Čestitamo protivniku na fer i korektnoj borbi, te našim juniorima na velikoj želji za pobjedom. 

KK AGRODALM - KK KRAPINA (74-76) (27-17, 17-25, 13-16, 17-18).