• Streetball

  Na petak 13. održan je prvi "Streetball KK Krapina" turnir u uličnoj košarci.Već u ranojutarnje subotnje sate, sa zadnjim sučevim zviždukom počeli smo sa priprema za sljedeću, 2014. godinu.
  +Detaljnije...
 • Poziv

    Pozivamo Vas da se priključite trenizima košarkaškog kluba Krapina.
  +Detaljnije...
 • 1
 • 2

Naslovnica

KK KRAPINA - KK SPORTVIZIJA (57-62)

Nažalost košarkaški KK Krapine doživjeli su treći poraz u nizu. Ulazak u samu utakmicu nije bi najbolji. Od samog početka igrači KK Sportvizije bili su sigurniji u sebe i svoju igru i to im je urodilo plodom. Najveća prednost koju su imali bila je +13. Nakon toga naši dečki okreću utakmicu u svoju korist. Sa -13 odlaze na plus tri. U tom kratkom trenutku vodstva, naši igrači kao da nisu vjerovali u pobjedu. Sve je ponovno krenulo nizbrdo. Promašenih desetak slobodnih bacanja, bačenih nekoliko lopti u aut, ne odigravanje dogovorenih akcija, neodlučnost...

U svemu tome protivnici su se puno bolje snašli i utakmicu sigurno priveli kraju te im ovim putem čestitamo na zasluženoj pobjedi te fer i korektnoj igri.

Znamo da našim dečkima zasigurno nije lako, jer nitko ne voli gubiti. Nadamo se da će skupiti glave i hrabro krenuti u ostali dio sezone.

KK KRAPINA - KK SPORTVIZIJA (57-62)