• Streetball

  Na petak 13. održan je prvi "Streetball KK Krapina" turnir u uličnoj košarci.Već u ranojutarnje subotnje sate, sa zadnjim sučevim zviždukom počeli smo sa priprema za sljedeću, 2014. godinu.
  +Detaljnije...
 • Poziv

    Pozivamo Vas da se priključite trenizima košarkaškog kluba Krapina.
  +Detaljnije...
 • 1
 • 2

Naslovnica

KK Zabok II - KK Krapina 96-73

Završio je derbi kola između KK Zaboka i KK Krapine. Naši dečki su u prvih nekoliko minuta utakmice ušli dobro te ostvarili minimalnu prednost, no ona je kratko trajala. Igrači Zaboka II radili su zonski presing po cijelom terenu te time igrače KK Krapine tjerali na veliki broj grešaka. U prvom poluvremenu Zabok II je imao ogromnu prednost, te im nije bilo teško sigurno odvesti utakmicu do kraja. Postizanjem 4 trice zaredom, igrači KK Krapine vraćaju se na -17, ulaze u pozitivan niz od nekoliko dobrih obrana, ali nažalost cijela momčad nije bila spremna na preokret. U drugom poluvremenu šut je krenuo i naše dečke, ali zalaganje cijele momčadi u obrani kroz cijelu utakmicu bilo je gotovo nikakvo, a takvom igrom gotovo je ne moguće pobjediti ikoga. Uz promašenih desetak "zicera" , šutom u 5-6 sekundi napada, igrači KK Krapine omogućili su protivniku još lakšu završnicu. Zaboku II čestitamo na pobjedi te fer i korektnoj igri.

A mi se nadamo da će naši dečki u svakom sljedećem treningu i utakmici pokazati više truda, zalaganja jedan za drugog te da će u samoj igri biti više odlučnosti i želje za pobjedom.

KK Zabok II - KK Krapina 96-73 (29:12) (22:17) (25:22) (20:22)

KK Zabok II: Martinko I., Herceg 6, Hohnjec 8, Tomek 13, Đurkan 9, Vuksan 3, Papišta, Visinski 14, Tumpa 2, Peklarić 22, Tresk 13, Veverec.

KK Krapina: Markovina, Poljak K., Hršak 13, Sertić 5, Šarac 22, Barušić, Mužar 4, Šaban 5, Ranogajec 9, Poljak I. 9, Miljan, Gretić 4.