• Streetball

  Na petak 13. održan je prvi "Streetball KK Krapina" turnir u uličnoj košarci.Već u ranojutarnje subotnje sate, sa zadnjim sučevim zviždukom počeli smo sa priprema za sljedeću, 2014. godinu.
  +Detaljnije...
 • Poziv

    Pozivamo Vas da se priključite trenizima košarkaškog kluba Krapina.
  +Detaljnije...
 • 1
 • 2

Naslovnica

KK KRAPINA – KK DUGA RESA 65-71

Košarkaši krapine izgubili su prvu utakmicu C-1 lige protiv KK Duga Resa (65-71). Od samog početka naši igrači pokazivali su želju za igrom i visoku razinu borbenosti. U prvom poluvremenu rezultat je stalno bio u egalu. Borba se je vodila s obje strane i u obrani i u napadu, no igrači KK Krapine bolje su se snašli i na poluvrijeme otišli sa 7 koševa prednosti. U nekoliko minuta treće četvrtine, ekipa Duge Rese nadoknadila je zaostatak i otišla u minimalnu prednost, te domaćina stavila u težu poziciju. Tijekom cijelog drugog poluvemena vodila se je bitka za svaku poziciju, za svaki šut, za svaki koš. Nekoliko minuta prije kraja, gostujuća ekipa odlazi na 7 koševa prednosti, ali naši dečki se nisu predali te dvijema brzim tricama u samo nekoliko sekundi vraćaju utakmicu na početak. U zadnje dvije minute, našim igračima "iscurilo" je nekoliko šuteva , a to je bilo dovoljno da gostujuća momčad utakmicu mirno privede kraju. 

Iako je ekipa KK Krapine startala sa porazom, moramo reći da je to potpuno nova momčad, sa dosta novih i mladih igrača, te da nije bilo previše vremena za uigravanje same ekipe. Ne želimo tražiti izlike zbog poraza, nego izvući pouku, te u svakoj sljedećeoj utakmici biti bolji. 

Također se zahvaljujemo publici koja je došla podržati naše dečke, te se nadamo da će i njih svakom sljedećom utakmicom biti sve više. Ekipi KK Duge Rese iskreno čestitamo na pobijedi te fer i korektnoj igri, a našim dečkima na velikoj želji i borbi.

 

KK KRAPINA – KK DUGA RESA 65-71 (14:14) (22:15) (13:24) (16:18)

KK Krapina: Markovina, Poljak K. 5, Hršak 25, Sertić 2, Šarac, Barušić 2, Mužar, Šaban 7, Ranogajec 17, Poljak I. 5, Kučko, Gretić 2.

 

KK Duga Resa: Halar, Šimunić 6, Dragonjac, Beber 32, Mikšić 6, Kasunić, Čunović 20, Postuhović 1, Požar 6, Moše